Lingonvägen 15I

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Lingonvägen 15I, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2017-01-01


Hyra:

5603 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:På Vallen 2 finns nu en 2:a på 2:a våningen ledig. I badrummet som har ett litet vädringsfönster ligger en orange våtrumsmatta. Det är kaklat i badkars och handfatsdelen annars är det våtrumsmålad vävtapet. Tvättmaskinen tillhör ej lägenheten. I hallen är det parkettmönstrad plastmatta och ljusa äldre tapeter. Köket har ljusa originalluckor, ljus plastmatta och vitmålade väggar. Äldre spis och kolfilterfläkt. I sovrummet är det ljusa tapeter och grå plastmatta. I vardagsrummet kommer du ut på balkongen som ligger i norr. Det ligger en parkettmönstrad plastmatta på golvet och väggarna har ljusa tapeter. Du kan använda dig av vårt koncept Personliga Hem för att få lägenheten precis som du önskar. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas eller tapetseras. När du vill måla eller tapetsera i lägenheten gör du en beställning av oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 133 kronor per månad i rabatt. Området:

Vallen ligger endast en kort promenad från Mölnlycke centrum. Det är bra kommunikationer till Göteborg, det är bara en backe ner så är du vid busstationen. I Mölnlycke hittar du det mesta du behöver av affärer. Det finns dessutom ett fint kulturhus med bibliotek.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke