Lingonvägen

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lingonvägen, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2021-09-01
Hyra:

6644 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

61 m2

Våningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

OBS!

Vi har valt att ställa in alla fysiska lägenhetsvisningar med anledning av coronaviruset. Det innebär att du som blir erbjuden en lägenhetsvisning kommer att få bilder skickade till dig på lägenheten istället. Du får mer information om detta och om tillvägagångssättet om du blir erbjuden en visning. 

2 rum och kök på andra våningen med balkong i loftgångshus. Klädkammare finns. 

OBS! Det kommer blir en stor renoveringen på Vallen 1 med start till hösten. Stammarna kommer även renoveras och ny hyra kommer gälla när renoveringen är klar. 7017 kronor i månaden beräknat på 2021 års hyra är det som gäller då.

  • Hall- Parkettgolv och vitmålade väggar
  • Badrum- Helkaklat i vitt med mörk plastmatta, badkar samt tvätt-pelare finns.
  • Kök- Parkettgolv och vita målade väggar samt 1 gråmålad fondvägg. Vita släta luckor med handtag i metall. Kyl/frys, spis med häll och diskmaskin finns. Fläkt tillhör ej lägenheten.
  • Vardagsrum - Vitmålade väggar och parkettgolv. Utgång till balkong i väster.
  • Sovrum- Vitmålade väggar med ljusblå fondvägg och parkettgolv

 

Det finns en inlagd rabatt på hyran med 143 kronor per månad eftersom du själv ansvarar för underhåll av ytskikten (väggar och tak). 
Området:
Personliga Hem
Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke

Rapportera fel