Mandelkremlan 3C

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Mandelkremlan 3C, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

6141 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Två rum och kök i ett loftgångshus på Skinnefjäll finns ledigt att söka. Lägenheten har genomgående ljusa väggar. I köket är det vita skåpsluckor och platsmatta på golvet. Badrummet är halvkaklat i vitt med plastmatta på golvet. Sovrummet har också plastmatta men i vardagsrummet är det parkettgolv. Balkongen ligger i väster och det är nära till kommunikationer och livsmedelsaffär. Till Mölnlycke centrum är det cirka tio minuters promenad. Du får en rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja när och om lägenheten ska målas och tapetseras. När du vill måla eller tapetsera lägenheten gör du helt enkelt en beställning av oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 132 kronor per månad.

Området:Högt upp på Skinnefjäll bor du antingen i 1-plans parhus eller 2-plans suterängradhus med egen trädgård eller i lägenhet med balkong eller uteplats. Det originella ”hisshuset” ger dig möjlighet till en svindlande utsikt. Den lummiga skogsomgivningen ger en naturnära känsla och skogen och bergen runt omkring uppmanar till spännande lekar för barnen. Skinnefjäll ligger på höjden sydost om centrala Mölnlycke, där du hittar den service du vanligtvis behöver. I området finns daghem samt låg- och mellanstadieskola. Det är cirka femton minuters promenad till Mölnlycke centrum.
Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem. 
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke