Mandelkremlan 3D

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Mandelkremlan 3D, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

5930 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Trevlig lägenhet med öppen och bra planlösning. Halvkaklat badrum med ljus plastmatta, badkar och fönster. I hallen ligger en plastmatta med klinkermönster och det är ljusa tapeter. I köket är det egeninlagd laminat på golvet, lila fondtapet mot annars vita väggar. Köksluckorna är vita, spis och stänkskydd ovanför vasken är av modell äldre. Kylen och frysen är fristående. I sovrummet ligger också en egeninlagd mörk laminat och det är väggar i lavendelfärg. Från vardagsrummet kommer du ut på balkongen som ligger i väster. Det är parkettgolv och ljusa väggar. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 132 kronor per månad i rabatt. Lägenheten ligger i Tornhuset på Skinnefjäll.
Området:Högt upp på Skinnefjäll bor du antingen i 1-plans parhus eller 2-plans suterängradhus med egen trädgård eller i lägenhet med balkong eller uteplats. Det originella ”hisshuset” ger dig möjlighet till en svindlande utsikt. Den lummiga skogsomgivningen ger en naturnära känsla och skogen och bergen runt omkring uppmanar till spännande lekar för barnen. Skinnefjäll ligger på höjden sydost om centrala Mölnlycke, där du hittar den service du vanligtvis behöver. I området finns daghem samt låg- och mellanstadieskola. Det är cirka femton minuters promenad till Mölnlycke centrum.
Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem. 
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke