Råda Torg 6

Mölnlycke
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Råda Torg 6, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-07-01


Hyra:

7244 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

44 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En etta med sovalkov och balkong i väster i vårt nya hus på Råda Torg finns nu ledig att söka. Öppen planlösning med inflyttning redan 1/7. Lägenheten är ljus och fräsch. Badrummet är helkaklat med dusch och har tvättmaskin och torktumlare. I sovalkoven finns 2 garderober och det finns även en klädkammare i lägenheten. Området:

Råda torg, Skolvägen och Centralvägen ligger mitt i Mölnlycke centrrum med närhet till affärer. Du tar bara ett par steg utanför huset så har du tillgång till alla de affärer du kan önska. Det finns både apotek och systembolag. Ett fint kulturhus där det finns möjlighet att gå på utställning, låna böcker och även äta en bit mat. Det är bra kommunikationer till Göteborg, expressbussar går in till Korsvägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke