Råda Torg 6

Mölnlycke
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Råda Torg 6, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-12-01


Hyra:

7185 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

38 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Högst upp i vårt nya hus från 2014 ligger denna lägenhet. Lägenheten är ljus med målade ljusa väggar och parkett på golven. I köket är det vita köksluckor och vitt kakel ovanför diskbänken samt diskmaskin. I badrummet är det helkaklade väggar, klinker på golvet och tvättmaskin och torktumlare. En praktisk klädkammare finns i lägenheten och ett litet förråd strax utanför dörren. Det är individuell mätning av varmt och kallt vatten. I hyran ingår en beräknad förbrukning. Är du sparsam blir dina kostnader lägre annars kan de bli lite högre. Området:

Råda torg, Skolvägen och Centralvägen ligger mitt i Mölnlycke centrrum med närhet till affärer. Du tar bara ett par steg utanför huset så har du tillgång till alla de affärer du kan önska. Det finns både apotek och systembolag. Ett fint kulturhus där det finns möjlighet att gå på utställning, låna böcker och även äta en bit mat. Det är bra kommunikationer till Göteborg, expressbussar går in till Korsvägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke