Rönngården 46

Mölnlycke
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Rönngården 46, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-02-01


Hyra:

4819 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

43 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

En av de trevliga ettorna med förträdgård finns här att söka. Vi vill att du som söker en sådan lägenhet tycker om att hålla fint och pyssla om din uteplats. Det betyder mycket för hela området.
Det är ett helkaklat badrum med klinkergolv. Genomgående ljusa tapeter på väggarna och plastmattor på golven. I köket är det vita skåpsluckor. 

Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja när och om du vill ha målat och tapetserat. När du vill få det gjort gör du en beställning till oss.
I vår prislista kan du se vad månads kostnaden skulle bli. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 100 kronor per månad i rabatt.

Angiven hyra är 2015 års, hyran för 2016 är under förhandling.

Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum.I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke