Rönngården 8

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Rönngården 8, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

6268 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Lägenhet med uteplats åt öster finns att söka. Vi vill att du som söker lägenheten ska tycka om att sköta en uteplats. Lägenheten har genomgående ljusa väggar. Badrummet är helkaklat i vitt och har klinker på golvet samt fönster och badkar. I köket finns vita skåpsluckor med handtag och kanter i bok samt stänkskydd ovanför diskbänken i vita 15 x 15 kakelplattor. Från köket kommer du ut till uteplatsen. Parkettmönstrad plastmatta i vardagsrum och sovrum. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 132 kronor per månad i rabatt. Lägenheten är tillgänglig för inflyttning redan 1/8. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke