Rönngården 7

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Rönngården 7, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

6773 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Trevlig 3:a på Säteriet är nu ledig. Lägenheten har balkong i österläge med morgonsol. Köket har ljusbrun linoleummatta, vita köksluckor med bokdetaljer och beige väggar. Vardagsrummet har en trämönstrat laminatgolv, ljusa väggar med en mönstrad fond. De två sovrummen har ljus linoleummatta och ljusa väggar. Det ena sovrummet har en mörkare fondvägg. Hallen har en ljusbrun linoleummatta, ljusa väggar och vita garderobsdörrar. Badrummet är helkaklat med ljusbrun klinkers på golvet och plats för tvättmaskin. Du kan välja själv hur din lägenhet ska se ut med vårt koncept Personliga hem. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna bestämma om och när du vill tapetsera om/måla om. När du vill göra detta lägger du en beställning till oss. Väljer du att ta lägenheten som den är får du 181 kronor i rabatt på månadskostnaden.

Trappuppgången:Rymlig 3:a på Säteriet finns nu ledig med balkong i österläge. Kök med vita skåpsluckor med bokdetaljer, ljusbrun linoleummatta samt beige väggar. Badrum i med vitt kakel och ljusbruna klinkergolv med plats för tvättmaskin. Sovrummen har ljusa linoleumgolv och ljusa väggar. Det ena sovrummet har en mörkare fondvägg. Vardagsrummet har trämönstrat laminatgolv, ljusa väggar och en mönstrad fondvägg. Hallen är ljus med vita garderobsdörrar och ljusbrun linoleummatta. Du kan välja själv hur din lägenhet ska ser ut med vårt koncept Personliga hem. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna bestämma om och när du vill tapetsera om/måla om. När du vill göra detta lägger du en beställning till oss. Väljer du att ta lägenheten som den är får du 181 kronor i rabatt på månadskostnaden.
Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke