Rönngården 45

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Rönngården 45, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

6208 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Trevlig lägenhet med balkong i söder och uteplats i norr. Badrummet är kaklat i vita 15 x 15 cm plattor och har en ljus våtrumsmatta. Det är genomgående ljusa väggar i hela lägenheten. I hallen ligger en parkettmönstrad plastmatta. Köket har en ljusgrå linoleummatta och vitt kakel ovanför diskbänken. Från det ena sovrummet kommer du ut på balkongen. Bägge sovrummen har ljusgrå linoleummatta och ljusa väggar. I vardagsrummet är det en parkettmönstrad plastmatta. Vill du ha nya tapeter eller måla om din lägenhet, kan du enkelt lämna en beställning till oss. Under rubriken "För hyresgäster" på vår hemsida, hittar du länken till "Personliga hem", där ser du prislistan på våra tillval. Om du väljer att låta lägenheten vara som den är får du 181 kr i rabatt på månadshyran. Lägenheten är tillgänglig för inflytt redan 1/8. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke