Rönngården 51

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Rönngården 51, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

5998 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Trevlig 3:a på Säteriet är nu ledig. Lägenheten har balkong i söderläge. Lägenheten är ljust tapetserad och har plastmatta på golven i sovrummen, vardagsrummet, köket och hallen. Köket har vita skåpsluckor med bokdetaljer och stänkskydd i vitt kakel. Badrummet är helkaklat med klinkersgolv och badkar. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen. Du kan välja själv hur din lägenhet ska se ut med vårt koncept Personliga hem. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna bestämma om och när du vill tapetsera om/måla om. När du vill göra detta lägger du en beställning till oss. Väljer du att ta lägenheten som den är får du 181 kronor i rabatt på månadskostnaden.

Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke