Rönngården 4

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Rönngården 4, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

6722 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu har du möjlighet att söka en lägenhet med uteplats där du kan välja golv, köksluckor och garderobsdörrar eftersom lägenheten kommer målas om och nya golv/köksluckor och garderobsdörrar kommer sättas in. Du som får lägenheten kommer få göra din val i samband med avtalssigneringen. Badrummet är helkaklat och har klinker på golvet, badkar samt praktiskt fönster för vädring. Ny kyl/frys och spis kommer också sättas in. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke