Rönngården 9

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Rönngården 9, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

6920 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Välplanerad lägenhet på tredje våningen med balkong åt öster. Lägenheten har plastmatta i alla rum och det är mörka tapeter i vardagsrummet. Det ena sovrummet har en mönstrad tapet och det andra en ljus tapet med fondvägg. Badrummet är helkaklat med blå bård och blått klinkergolv samt tvättpelare. Vita skåpsluckor med bokdetaljer i kök.  Du får 181 kr i rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera lägenheten gör du helt enkelt en beställning av oss. I vår prislista under Personliga Hem ser du vad månadskostnaden blir. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke