Skogsgläntan 70

Mölnlycke
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Skogsgläntan 70, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-02-01


Hyra:

8557 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

91 m2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Ljus och välskött lägenhet finns ledig i populära Skogsgläntan. Ett radhus i två plan med uteplats och altan. En trevlig lägenhet som passar bra till barnfamiljen. Parkettgolv i hela nedervåningen förutom köket där det är ett rutigt linoleumgolv. Köksluckor i trä ger en varm känsla i köket. Badrummet på nere plan är helkaklat i vitt med ett svart klinkergolv och golvvärme. Tvättmaskinen tillhör nuvarande hyresgäst. Badrummet på övre plan har en kaklad duschdel och blå plastmatta. Uteplatsen sköter hyresgästerna själva med gräsklippning, rensning av rabatter och allt annat som hör till en uteplats. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. I denna lägenhet har gjorts ett tillval på köksluckor, men du får ändå en rabatt på 241 kronor per månad. Angiven hyra är 2015 års hyra. 2016 års hyra är under förhandling. Området:

Skogsgläntan är ett bilfritt område med små välplanerade radhus från 2-5 rum och kök. Till alla lägenheter hör antingen en balkong eller som i de flesta fall en uteplats. Det är nära till livsmedelsaffär och dagis, och cirka tjugo minuters promenad till Mölnlycke centrum. Närhet till skogar och sjöar.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke