Skogsgläntan 26

Mölnlycke
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Skogsgläntan 26, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-08-01


Hyra:

7348 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

91 m2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu finns det en 4:a i två plan ledig med uteplats på Skogsgläntan. I hallen är det ett mörkt klinkergolv samt laminat, vitlaserad panel taket och ljusa väggar. Badrummet är kaklat vid badkaret men har annars en vävtapet i vitt. Fönster finns men tvättmaskinen tillhör nuvarande hyresgäst. Plastmattan på golvet skall kontrolleras av Förbo för eventuellt byte. I duschrummet finns också ett fönster, blå plastmatta och kaklade väggar. I köket är det ljusa väggar, eklaminatgolv, spis med induktionshäll samt mosaik över diskbänken. Alla sovrummen samt vardagsrummet har laminatgolvoch ljusa väggar. Från vardagsrummet kommer du ut till uteplatsen som vi vill att du sköter på ett trevligt och fint sätt. Hyran är kall så det tillkommer för värme o el. Även om en del tillval är gjorda får du ändå en rabatt på hyran med 181 kronor i månaden. Området:

Skogsgläntan är ett bilfritt område med små välplanerade radhus från 2-5 rum och kök. Till alla lägenheter hör antingen en balkong eller som i de flesta fall en uteplats. Det är nära till livsmedelsaffär och dagis, och cirka tjugo minuters promenad till Mölnlycke centrum. Närhet till skogar och sjöar.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke