Skogsgläntan 15

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Skogsgläntan 15, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-09-16


Hyra:

6245 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

72 m2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En trea i det populära Nedre Skogen kan vi erbjuda med inflyttning 16 augusti. Till lägenheten hör en uteplats därför vill vi att du som söker ska vara intresserad av att sköta en sådan. I Nedre Skogen ansvarar hyresgästerna själva för den yttre miljön vilket upplevs positivt av de boende. I hallen är det ljust laminatgolv och ljusa tapeter. Badrum med dusch, tvättmaskin tillhör inte lägenheten men hyresgästen vill lämna kvar den till nästa hyresgäst. Vardagsrum har ljust laminatgolv, beige tapeter och utgång till uteplatsen som vetter mot väst. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna bestämma om och när du vill tapetsera/måla om. När du vill göra detta lägger du en beställning till oss. Vad den nya månadskostanden då blir ser du i vår prislista under personliga hem. Väljer du att ta lägenheten som den är får du 181 kronor i rabatt per månad. Området:

Skogsgläntan är ett bilfritt område med små välplanerade radhus från 2-5 rum och kök. Till alla lägenheter hör antingen en balkong eller som i de flesta fall en uteplats. Det är nära till livsmedelsaffär och dagis, och cirka tjugo minuters promenad till Mölnlycke centrum. Närhet till skogar och sjöar.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke