Skogsgläntan 96

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Skogsgläntan 96, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2015-09-01


Hyra:

7673 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

56 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En fräsch lägenhet i Skogsgläntan. Tio lägenheter är byggda 2013 där det tidigare var en förskola. Lägenheten ligger i markplan och har uteplats. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det är parkett i hela lägenheten förutom innanför entrédörren där är det klinkers. Badrummet har helkaklade väggar och plastmatta på golvet. Väggarna i lägenheten är ljusa i alla rum. Tvättmaskin och torktumlare ingår som standard, det är förberett för diskmaskin. Förråd finns i källaren. Det är individuell mätning av varmt och kallt vatten, I hyran ingår en beräknad förbrukning. Är du sparsam blir dina kostnader lägre. Området:

Skogsgläntan är ett bilfritt område med små välplanerade radhus från 2-5 rum och kök. Till alla lägenheter hör antingen en balkong eller som i de flesta fall en uteplats. Det är nära till livsmedelsaffär och dagis, och cirka tjugo minuters promenad till Mölnlycke centrum. Närhet till skogar och sjöar.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke