Skogsgläntan 58B

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Skogsgläntan 58B, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-03-01


Hyra:

5629 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:I lugna Skogsgläntan finns en 2:a ledig i markplan med uteplatser åt två håll. Du som söker får själv glädjen att sköta om dina uteplatser. Helkaklat badrum samt klinkersgolv med värme och handdukstork. Ljusa olivfärgade tapeter i köket med laminatgolv samt vita köksluckor. Nyare kyl/frys och spis med keramik häll. Röda tapeter i sovrum och plastmatta på golv. Utgång till uteplats från vardagsrum. Detta rum har beige väggar och plastmatta på golv. Denna lägenhet har kallhyra vilket innebär att du själv kan påverka dina värmekostnader. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 132 kronor per månad i rabatt. Angiven hyra är 2015 års hyresnivå, hyrorna för 2016 är under förhandling. Området:

Skogsgläntan är ett bilfritt område med små välplanerade radhus från 2-5 rum och kök. Till alla lägenheter hör antingen en balkong eller som i de flesta fall en uteplats. Det är nära till livsmedelsaffär och dagis, och cirka tjugo minuters promenad till Mölnlycke centrum. Närhet till skogar och sjöar.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke