Skogsgläntan 3B

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Skogsgläntan 3B, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-07-01


Hyra:

5308 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En ljus och trevlig lägenhet i Nedre Skogen. Till lägenheten hör en fin uteplats som vi vill att du sköter om på ett trevligt sätt. Badrummet är halvkaklat i vitt med blå bård och blå våtrumsmatta. I hallen är det ljusa tapeter och plastmatta i parkettmönster. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill få det gjort gör du enkelt en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 121 kronor per månad i rabatt. Nedre Skogen, består av små välplanerade radhus från 2-5 rok. Nära till livsmedelsaffär och dagis, och ca tjugo minuters promenad till Mölnlycke centrum. Närhet till skogar och sjöar. Området:

Skogsgläntan är ett bilfritt område med små välplanerade radhus från 2-5 rum och kök. Till alla lägenheter hör antingen en balkong eller som i de flesta fall en uteplats. Det är nära till livsmedelsaffär och dagis, och cirka tjugo minuters promenad till Mölnlycke centrum. Närhet till skogar och sjöar.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke