Skogsgläntan 7B

Mölnlycke
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Skogsgläntan 7B, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

8015 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

104 m2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu kan vi erbjuda en av de eftertraktade 5:orna i två plan med två uteplatser och två förråd på Skogsgläntan. Lägenheten har en luftvärmepump. Vi vill att du som söker lägenheten skall vara intresserad av att sköta om din uteplats som ligger i öster där du kan sitta och dricka ditt morgonkaffe. I den vitmålade hallen är det klinker vid entrén och parkettgolv i resten. Badrummet på entréplan som har ett fönster och badkar är kaklat i badkarsdelen men har annars väv. Blå våtrumsmatta ligger på golvet och det finns en tvättpelare man kan ta över från nuvarande hyresgäst utan extra kostnad men man får stå för underhållet själv. Det finns även ett duschrum med toalett och handfat på andra våningen. Köket har vita luckor och grå bänkskivor, spis med induktionshäll och en diskmaskin man kan få ta över utan extra kostnad men man får stå för underhållet själv. Det ligger parkett på golvet och väggarna är vitmålade. Ett av sovrummen har parkettgolv och extra garderober. De andra tre har plastmatta och strukturtapeter respektive målad väv. I vardagrummet är väven på väggarna vitmålad och det ligger parkett på golvet. Från vardagrummet kommer du ut till uteplatsen i öster. Det finns också en altan i väster på framsidan av huset. Lägenheten har en kallhyra så det tillkommer kostnad för uppvärmning och el. Det är egen varmvattenberedare så du kan påverka din förbrukning. Du får rabatt på månadshyran för att du själv skall kunna bestämma om och när du vill tapetsera om/måla om. När du vill göra detta så lägger du en beställning till oss. Vad den nya hyran då blir ser du i vår prislista under Personliga Hem. Väljer du att ta lägenheten som den är får du 290 kronor i rabatt på hyran. Området:

Skogsgläntan är ett bilfritt område med små välplanerade radhus från 2-5 rum och kök. Till alla lägenheter hör antingen en balkong eller som i de flesta fall en uteplats. Det är nära till livsmedelsaffär och dagis, och cirka tjugo minuters promenad till Mölnlycke centrum. Närhet till skogar och sjöar.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke