Skogsgläntan 13B

Mölnlycke
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Skogsgläntan 13B, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

7691 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

102 m2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu är en av de eftertraktade 5:orna i 2 plan lediga att söka. Insynsskyddad uteplats med trall och gräsmatta. I badrummet som har badkar är det kaklat vid badkaret, plastmatta på golvet och ett litet vädringsfönster. I duschrummet är det kaklat vid duschdelen och annars våtrumsmålad väv på väggarna samt blå plastmatta. I hallen är det laminatgolv och gulrandiga tapeter. I köket är det ljus laminat på golvet, ljusa väggar och gräddvitaskåpsluckor. Diskmaskinen är nuvarande hyresgäst egna. I tre av sovrummen är det linoleummatta och ljusa väggar. Det fjärde sovrummet är nyrenoverat med laminatgolv och ljusa väggar. I vardagsrummet där du har utgång till uteplasten är det ljust laminatgolv och ljusa väggar. Luftvärmepump är installerad. Du får rabatt på hyran med 290 kronor per månad för att du själv skall kunna välja om och när du vill tapetsera/måla om. När du vill göra detta lägger du en beställning till oss. Vad den nya hyran då blir ser du i vår prislista under Personliga Hem. Området:

Skogsgläntan är ett bilfritt område med små välplanerade radhus från 2-5 rum och kök. Till alla lägenheter hör antingen en balkong eller som i de flesta fall en uteplats. Det är nära till livsmedelsaffär och dagis, och cirka tjugo minuters promenad till Mölnlycke centrum. Närhet till skogar och sjöar.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke