Skogsgläntan 90B

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Skogsgläntan 90B, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

6362 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu kan du som kan flytta in med kort varsel söka en nyrenoverad 2:a på Skogsgläntan. Lägenheten ligger i närheten av förskolan så den passar inte till någon som behöver sova på dagarna. Det finns ett förråd till lägenheten precis utanför på loftgången för förvaraing av utemöbler etc. Badrummet är nyrenoverat och är helkaklat med våtrumsmatta samt nytt sanitetsporslin. Vardagsrummet har nytt laminatgolv och det är genomgående ljusa väggar i lägenheten. I köket är det nya ekluckor med metallhandtag samt svart bänkskiva och nytt kakel ovanför diskbänken. Diskmaskin finns. Även om tillval har gjorts i lägenheten får du ändå en rabatt på månadshyran med 133 kronor. Området:

Skogsgläntan är ett bilfritt område med små välplanerade radhus från 2-5 rum och kök. Till alla lägenheter hör antingen en balkong eller som i de flesta fall en uteplats. Det är nära till livsmedelsaffär och dagis, och cirka tjugo minuters promenad till Mölnlycke centrum. Närhet till skogar och sjöar.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke