Skogsgläntan 79B

Mölnlycke
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Skogsgläntan 79B, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2015-12-01


Hyra:

7417 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

91 m2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu finns det en 4:a ledig på Skogsgläntan. Du har utgång till din uteplats från vardagsrummet. Vi vill att du som söker själv sköter om uteplatsen på ett trevligt sätt. Helkaklat badrum med klinkersgolv. Även duschrummet är helkaklat med klinkers samt golvvärme. Lägenheten har genomgående ljusa väggar. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 241 kronor per månad i rabatt. Området:

Skogsgläntan är ett bilfritt område med små välplanerade radhus från 2-5 rum och kök. Till alla lägenheter hör antingen en balkong eller som i de flesta fall en uteplats. Det är nära till livsmedelsaffär och dagis, och cirka tjugo minuters promenad till Mölnlycke centrum. Närhet till skogar och sjöar.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke