Skogsgläntan 23C

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Skogsgläntan 23C, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

6691 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

72 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En lägenhet som passar den lilla barnfamiljen. I hallen ligger en originalmatta och väggarna är ljusa. Badrummet har helkaklade väggar, plastmatta, handdukstork och duschvägg. Tvättmaskinen och torktumlaren tillhör nuvarande hyresgäster. I köket är det ljusa luckor, en originalmatta på golvet och beige tapeter. Diskmaskin tillhör nuvarande hyresgäster. I det ena sovrummet ligger en parkettliknande plastmatta och väggarna har ljusa tillvalstapeter. Även sovrum 2 har tillvalstapet som är vit med en fondvägg med fjärilar och på golvet ligger den ljusa plastmattan som är original. I vardagsrummet är det ljusa tapeter och en parkettliknande plastmatta. Kostnad tillkommer för värme o el. Även om en del tillval är gjorda får du ändå en rabatt på hyran med 181 kronor i månaden. Området:

Skogsgläntan är ett bilfritt område med små välplanerade radhus från 2-5 rum och kök. Till alla lägenheter hör antingen en balkong eller som i de flesta fall en uteplats. Det är nära till livsmedelsaffär och dagis, och cirka tjugo minuters promenad till Mölnlycke centrum. Närhet till skogar och sjöar.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke