Skolvägen 2

Mölnlycke
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Skolvägen 2, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

4798 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2

Våningsplan:

9


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Nu kan du som fyllt 55 år och kan flytta in redan den 1/11 söka en av 1:orna i höghuset på Råda Torg. Lägenheten är ljus med en öppen och trevlig planlösning. Det är parkettgolv överallt utom i hallen där är det ett grått klinkergolv. I badrummet är det helkaklat med klinkergolv och duschhörna. Tvättmaskinen tillhör ej lägenheten. Köket har vita skåpsluckor med ekkant. Det är genomgående naturmaterial med hög kvalitet i lägenheten. Balkongen ligger åt väster. I entréplanet ligger tvättstugan och en våning ner finns lägenhetsförråden. I bottenvåning ligger vårt förbovärdskontor.

Området:

Råda torg, Skolvägen och Centralvägen ligger mitt i Mölnlycke centrrum med närhet till affärer. Du tar bara ett par steg utanför huset så har du tillgång till alla de affärer du kan önska. Det finns både apotek och systembolag. Ett fint kulturhus där det finns möjlighet att gå på utställning, låna böcker och även äta en bit mat. Det är bra kommunikationer till Göteborg, expressbussar går in till Korsvägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke