Solstensgärdet 67

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Solstensgärdet 67, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-01-01


Hyra:

5260 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

59 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

En trevlig lägenhet på Solstensgärdet finns nu ledig. Vi vill att du som söker är trädgårdsintresserad då det finns en tillhörande uteplats (sydost) som du själv ska sköta om.
Badrummet är halvkaklat med plastmatta. Även övriga rum i lägenheten har plastmattor. I köket är det vita standardskåpsluckor. 2 av rummen kan få nya golv och den som flyttar
in har möjlighet att välja vilken typ av golv man önskar. Standard är plastmatta men önskar man laminat eller parkett kan man få detta till en viss kostnad per månad.
Lägenheten är i behov av tapetsering. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras.
När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir.
Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 132 kronor per månad i rabatt.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke