Stationsvägen

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stationsvägen, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2021-09-01
Hyra:

5871 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

73 m2

Våningsplan:

1

Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:
Obs!
Vi har valt att ställa in alla fysiska lägenhetsvisningar med anledning av coronaviruset. Det innebär att du som blir erbjudan en lägenhetsvisning kommer att få bilder skickade till dig på lägenheten istället. Du får mer information om detta och om tillvägagångssättet om du blir erbjuden en visning. 

Trea i markplan med uteplats i söderläge mot innergården. 

Hall – Vitmålade väggar och ekparkett på golvet
Badrum – Mörkgrå plastmatta och helkaklat i vitt, duschväggar i glas. Tvättmaskin tillhör inte lägenheten.
Kök – Ljusgrå linoleummatta, grå släta köksluckor med handtag i borstad metall. Spis med häll och varmluftsugn, kyl/frys samt kolfilterfläkt. Diskmaskin tillhör lägenheten.
Vardagsrum - Parkettgolv och vitmålade väggar
Sovrum 1 – Mörkgrå linoleummatta och 2 st väggar med randiga tapeter samt 2 gråmålade. Garderobsvägg med bra förvaring. Utgång till uteplatsen. Trätrall tillhör inte lägenheten.
Sovrum 2 – Vitmålade väggar och mörkgrå linoleummatta samt 2 garderober.

Lägenheten har en inlagd rabatt på 194 kronor per månad även om en del tillvals gjorts och det är för att du själv ansvarar för underhållet av ytskikten (väggar och tak).

Området:
Personliga Hem
Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke

Rapportera fel