Tallgården 7

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Tallgården 7, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-03-01


Hyra:

6368 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Vi kan erbjuda en välplanerad trea på andra våningen med balkong i öster. I köket finns vita skåpsluckor med bokhantag och bokkant. Helkaklat badrum, vitt kakel med blå bård samt blått golv. I badrummet står en tvättmaskin som inte tillhör lägenheten.

Det ligger ett tillval för målning och tapetsering som försvinner 31/8-16. Du får ändå en rabatt på hyran med 180 kronor per månad. Det pågår en renovering på Säteriet. Övergårdarna är klara och just nu pågår arbetena med nedergårdarna. Förutom den yttre renoveringen görs en stamrenovering det innebär att badrummen också renoveras. När arbetena är klara kommer nya hyror att gälla.
Angiven hyra är 2015 års. Hyran för 2016 är under förhandling. Det finns möjlighet att flytta in redan 16/2.

Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum.I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke