Tallgården 4

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Tallgården 4, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-08-01


Hyra:

6112 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

82 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu finns det en ledig trea med uteplats i västerläge ledig på Säteriet. Badrummet är helkaklat med plastmatta, badkar och ett fönster. Tvättmaskinen tillhör ej lägenheten. Lägenheten har genomgående ljusa tapeter och linoleummatta i hall och sovrum. Det ligger parkettmönstrad plastmatta på golvet i vardagsrummet. Köket har vita skåpsluckor med kant och handtag i bok och ett stänkskydd ovanför diskbänken med 15 x 15 vita kakelplattor. Diskmaskin och fristående frys tillhör ej lägenheten. Från köket kommer man ut till uteplatsen. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna välja om och när du vill tapetsera om/måla om. När du vill göra detta lämnar du en beställning till oss. Vad den nya månadskostnaden då blir ser du i vår prislista. Väljer du att ta lägenheten som den är får du 181 kronor i rabatt. Säteriet genomgår en stor renovering och denna lägenheten genomgår en stamrenovering och kommer få nytt badrum så nya hyror kommer att gälla när renovering är helt klar. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke