Tallgården 15

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Tallgården 15, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-07-01


Hyra:

5987 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu kan du söka en lägenhet på Säteriets nedre gårdar som just nu genomgår en större renovering. Stambyte kommer ske vilket betyder att du kommer få ett nytt fräscht badrum. Lägenheten har ljusa tapeter i hall och kök samt linoleumgolv. Det är vita köksluckor med handtag i bok samt vitt 15x15 cm kakel ovanför diskbänken. Från det ena sovrummet har du utgång till balkongen som ligger i söder. Bägge sovrummen har mörka tapeter. Det ena har linoleumgolv och det andra en plastmatta. I vardagsrummet är det ljusa tapeter och en plastmatta i parkettmönster. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna bestämma om och när du vill tapetsera/måla om. När du vill göra detta lägger du en beställning till oss. Vad den nya månadskostanden då blir ser du i vår prislista under personliga hem. Väljer du att ta lägenheten som den är får du 181 kronor i rabatt per månad. Nya hyror kommer att gälla när hela renoveringsarbetet är helt klart. Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke