Tallgården 7

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Tallgården 7, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

5821 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Denna lägenheten ligger i den etappen där vi just nu renoverar. Lägenheten kommer genomgå en stamrenovering och få ett nytt fräscht badrum. När arbetena är klara kommer nya hyror att gälla. Vill du veta mer om Säteriet i ny kostym så gå gärna in på vår hemsida och läs mer. I hela lägenheten är det ljusa tapeter och parkettmönstrad plastmatta. Köket har vita skåpsluckor med kant och handtag i bok. Diskmaskin finns. Från köket kommer du ut på balkongen som ligger i öster. I badrummet är det nu helkaklat med plastmatta, badkar och ett fönster. Tvättpelare finns. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 132 kronor per månad i rabatt.

Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke