Tallgården 8

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Tallgården 8, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

6175 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Denna lägenhet ligger i de huskroppar som nu kommer genomgå renoveringsprojektet på Säteriet både ute och inne. Det kommer även göras en stamrenovering så lägenheten kommer få ett nytt fräscht badrum. När renoveringen är helt klar kommer nya hyror att gälla. Idag är det plastmatta i badrummet, kakel på väggarna, badkar och ett fönster. Hallen har parkettgolv och ljusa tapeter. I köket är det en linoleummatta, ljusa tapeter, vitt kakel 10x10 cm ovanför diskbänken som stänkskydd samt vita luckor med handtag och kant i bok. I sovrummen är det ljus plastmatta och i det ena ljusa väggar och i det andra rosa. Vardagsrummet har parkettgolv och ljusa väggar. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad den nya månadskostnaden då blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 181 kronor per månad i rabatt.
Området:

Säteriet är ett barnvänligt bilfritt område. På våren när vitsipporna blommar är det fantastiskt vackert. En kort promenad genom naturreservatet så är du i Mölnlycke centrum. I centrum finns det mesta du behöver. Det finns även ett fint kulturhus. Bra kommunikationer till Göteborg. Vissa bussar går ända upp i området medan andra stannar vid stora vägen.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke