Trattskivlingen 1

Mölnlycke
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Trattskivlingen 1, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

6928 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

75 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En lägenhet på våning 2 i ett av höghusen på Skinnefjäll finns ledig för inflyttning. I badrummet är det ljusblå plastmatta, vitmålade väggar och badkar. I vardagsrummet är det parkettgolv ljusblå mönstertapet. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja när och om du vill ha målat/tapetserat. När du vill få målat eller tapetserat gör du t en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 181 kr per månad i rabatt.
Området:Högt upp på Skinnefjäll bor du antingen i 1-plans parhus eller 2-plans suterängradhus med egen trädgård eller i lägenhet med balkong eller uteplats. Det originella ”hisshuset” ger dig möjlighet till en svindlande utsikt. Den lummiga skogsomgivningen ger en naturnära känsla och skogen och bergen runt omkring uppmanar till spännande lekar för barnen. Skinnefjäll ligger på höjden sydost om centrala Mölnlycke, där du hittar den service du vanligtvis behöver. I området finns daghem samt låg- och mellanstadieskola. Det är cirka femton minuters promenad till Mölnlycke centrum.
Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem. 
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke