Videvägen 28

Mölnlycke
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Videvägen 28, Mölnlycke
Hyrdes ut: 2017-01-01


Hyra:

5690 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En mysig lägenhet med uteplats som ligger i söder med skogen ganska nära. Uteplatsen får du nöjet att själv sköta om med blommor och grönt så vi ser gärna att du som söker denna lägenheten är trädgårdsintresserad. Badrummet är nyrenoverat med kakel på väggarna och plastmatta på golvet. Det finns ett fönster för vädring. Tvättmaskinen tillhör ej lägenheten. I hallen är det en parkettmönstrad plastmatta och vit strukturtapet. Köket har de vita originalluckorna, äldre spis med plattor, blåmålad väv på väggarna och gult stänkskydd ovanför diskbänken. I sovrummet som han angränsande klädkammare är det vita väggar och plastmatta. Från vardagsrummet kommer du ut till uteplatsen. Det är vit strukturtapet och parkettmönstrad plastmatta som i hallen här. Du får rabatt på hyran för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 132 kronor per månad i rabatt. Egen elpanna ger dig möjlighet att själv påverka din värmekostnad. Området:

Lindkullen är ett trivsamt område som ligger en kvarts promenad från Mölnlycke centrum. I centrum finns allt du kan behöva med bland annat ett fint kulturhus. Det är även bra kommunikationer till Göteborg.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mölnlycke