Strandvägen 15

Mora
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Strandvägen 15, Mora

Hyra:

4000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

100 m2


Beskrivning

Hus i Oxberg uthyres tills vidare
Fint, nyrenoverat, centralt beläget hus uthyres i Vasaloppsbyn Oxberg. Huset består av vardagsrum, kök, hall, badrum, tre sovrum och källare.
Från en rymlig hall kommer man in i ett stort vardagsrum med kakelugn samt till ett rymligt välutrustat bondkök med köksspis att elda i. På övervåningen ligger tre sovrum; ett stort sovrum med kakelugn, ett mindre med 90 x 200 cm våningssäng och ett tredje med 120 x 200 cm våningssäng, samt badrum med dusch och toalett. Stor trädgård med egen porlande bäck invid knuten. Huset gränsar till en å, där man med fördel kan ta ett dopp, prova fiskelyckan eller titta på bävrarna som simmar förbi i skymningen. I anslutning till huset hör 4 hektar hästhagar. Eluppvärmning.

500 meter promenad från huset ligger en fin badplats invid Oxbergssjön med badbrygga, hopptorn och studsmatta, omklädningsrum och beachvolleybollplan, Några hundra meters promenad till så kommer man till Oxbergs Ifs anläggning med fotbollsplan, ridbana med hinderpark och boulebana. Oxberg är en aktiv by med midsommarfirande, gemensamma byavandringar, valborgsmässofirande, simskola och fotbollsturneringar. I Oxberg finns många utmärkta leder för vandring, cykling, ridning och skidåkning där Vasaloppsleden är den mest kända. Goda möjligheter till bär och svampplockning.Gopshus slalombacke ligger 5 km från Oxberg, med utmanande skidåkning såväl som nybörjarbackar.

Till Mora är avståndet 29 km/25 min med bil, till Älvdalen 15 km/15 min och till Sälen är det 54 km/1 h. På gångavstånd ligger busshållplats.

Månadskostnad: 4000 kr/mån i kallhyra.

Tag gärna första kontakten via mail/PM.
Välkommen att höra av Dig.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Mora