Storgatan 28c

Motala
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Storgatan 28c, Motala


Antal rum:

2 RoK

Boyta:

53 m2


Beskrivning

Boende till Vätternrundan, Storgatan, Motala
Hej! jag hyr ut min lägenhet som är en 2:a på Storgatan vid Lyckorna Centrum i Motala under Vätternrundan. Jag kan erbjuda sovplats för 4 personer i min lägenhet eller om ni är ett par som vill hyra lägenheten för er själva. Först till kvarn!

Är ni fyra personer som vill hyra lägenheten så erbjuder jag en dubbelsäng på 180 som två personer får plats och en soffa för en person och bred luftmadrass för en person. Då tar jag 500 kr per person per natt.

Är ni ett par som vill hyra lägenheten för er själva så tar jag 1500 kr tillsammans per natt av er.

Jag står för alla lakan, täcken, kuddar till sängen, madrassen och soffan och handdukar. Ni får tillgång till hela min lägenhet med internet. Finns även cykelrum i källaren där ni kan förvara era cyklar. Ni får även tillgång till min privata parkering för bilen. Som sagt min lägenhet ligger på storgatan vid Lyckornas Centrum som bara ligger 7 min med cykel till startplatsen i centrum i stan. Samt ligger väldigt nära till Varamon badstrand om man vill gå ner till stranden eller till Motalabadet om man vill bada i pool istället. Väldigt nära till Mcdonalds som är öppet 24/7 på helger, man kan se Mcdonalds restaurangen från min balkong. Ligger även en Pizzeria 100 m från min lägenhet också med jättegoda pizzor också som heter Rimni Pizzeria samt en liten ICA butik. Självklart får ni laga mat i köket också om ni föredrar det, har bänkdiskmaskin så ni slipper diska. Är det nåt jag missat eller ni undrar över nåt och är intresserad av att hyra lägenheten så är det bara höra av er till mig på telefon eller på min mail.

Mvh Jesper Jansson

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Motala