Allevägen 6

Nacka
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Allevägen 6, Nacka


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

130 m2


Beskrivning

Del i Stor Unik Lägenhet i Saltsjö-Boo
Hej,

Är du en person som har erfarenhet av att dela boende med jämnåriga och skulle tycka om att dela på en stor lägenhet där du också har din egna separata del? Tycker du om att ha ett rent och städat hem som vi håller lugnt och trevligt under veckodagarna, men där det också går att ha middagar och relaxa på helgerna? Då kan du kanske vara våran nya flat-mate till denna unika lägenhet i Saltsjö-Boo.

Ledigt är två rum samt ett badrum (ena hörnet av lägenheten) som blir din egen del men sedan har du också tillgång till resten av den totalt 130m2 nyrenoverade 5:an inklusive kök, vardagsrum, stora badrummet samt självklart tomten vilken delas med den lilla förening och ligger nere vid Skurusundet med egen brygga och strand. I hyran ingår allt inklusive möbler (som vi självklart kan plocka bort om du har egna) och kontraktet är månad-till-månad med inflyttning nu på direkten.

Jag som äger lägenheten och min nuvarande flat-mate är i senare 20 årsåldern och både hon och jag jobbar generellt långa dagar i veckorna och uppskattar ett rent och lugnt hem där vi kan dela på mycket men också respektera varandras egna privata tid.

Vi söker en social och trevlig person som är i ungefär samma ålder som oss och har fast jobb eller studerar. Tyvärr är inte par intressanta eftersom vi ej vill bo fler än 3 personer i lägenheten.

Om detta låter intressant så skriv gärna och presenterar dig själv så återkommer jag med en tid då jag kan visa lägenheten om jag tycker det låter intressant.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka