Allevägen 6

Nacka
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Allevägen 6, Nacka


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

130 m2


Beskrivning

Del i Nyrenoverad Lägenhet med Strandtomt
Hej,

Den 4 juni blir ett rum i denna fantastiska lägenhet ledigt och därför söker vi nu en person som skulle vilja dela lägenheten med oss de kommande fyra sommarmånaderna.

Rummet och lägenheten är helt möblerat och i hyran ingår alla kostnader för att bo i detta sommarparadis i Saltsjö-Boo som bjuder på ett stort och ljust rum i en fantastisk nyrenoverad 5a på 130kvm belägen vid Skurusundet med privat strand och brygga.

Vi som bor här nu är två killar och en tjej i senare 20 års åldern och vi delar på lägenhetens stora gemensamma ytor men har alla våra egna rum. Eftersom tjejen i gänget nu har fått en egen lägenhet söker vi en person i ungefär samma ålder som oss som har lite erfarenhet av att dela boende med folk sedan tidigare och uppskattar värdet av att dela på en stor och välstädad lägenhet samtidigt som alla också har sina egna avskilda rum och private space.

Om detta later intressant så skicka ett email och presentera dig själv så hör jag av mig för en visning.

Du får ett eget rum på 16kvm (möblerat eller ommöblerat) och delar resten av denna 130kvm lägenhet med fullt kök, bad, bastu, strand och brygga med oss andra (totalt 3 personer).

Inflyt: första helgen i Juni
Utflytt: första helgen i Oktober (lägenheten skall säljas)
Hyra: 5000 i månaden

Vi hörs!

MVH

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka