Atlasvägen 19

Nacka
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Atlasvägen 19, Nacka
Hyrdes ut: 2016-01-03
Uthyres till: 2016-07-03


Hyra:

13500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2


Beskrivning

Omgivningen:
Rymlig två i Sickla, mellan Köpkvarter och Nacka-reservatet i ett lugnt område med omedelbar närhet till Sickla sjö med orörd natur samtidigt ligger Slussen endast 10 min bort med buss 50 m från porten eller med lokaltåg 500 m bort och köpkvarteret är runt hörnet. Hammarbysjöstad med färja till Södermalm på promenadavstånd. Tvärbanans station Sickla udde ligger på 5 min bort. Sickla Köpkvarter har ett stort utbud av butiker, gym, bio, chark och två större mataffärer.

Om lägenheten/möblering.
Lägenheten är en två med en tyst miljö, 3 glasfönster som effektivt stänger ute ev. lju från köpkvarteret. Uthyres fullt möblerad och är allmänt ljust inredd. Sovrummet är målat i en lugn grå färg, ena väggen i fondtapet och golv ekparkett. Möblemanget är en 120 cm säng, skrivbord och nattygsbord. Garderober 2 m på väggen mot köket.

Vardagsrum med väggar i Stockholms-vitt, golv stavparkett, övrig inredning går i vilsamma grå och vita nyanser med lila inslag. Möblerat med soffa, soffbord, tv med vägghängd bänk och ett matbord med plats för 4 personer. Balkongen i sydöst läge med utsikt mot naturreservatet och en liten park men lekplats.

Badrummet är helkaklat med golvvärme med duschkabin, tvättmaskin och vägghängd toa, allt i modern standard. Tvättstugan som ligger i samma hus är välutrustad med moderna maskiner och då dom flesta har egna maskiner är tillgängligheten mycket god.

Hall och kök har vitmålade väggar. Finns gott om avgängningsyta i hallen. Köket är ursprungligen från 60-tal men har uppgraderas genom åren så vitvaror kyl, frys och spis från 00-tal är fräscha och i gott skick. Skåpluckorna lackade i vita.

Parkering finns på gatan framför mot avgift på vardagar. För boende kostar 400kr/månad.
Ingår i hyran: Värme, vatten, el, tvätt samt bredband 250/10 och comhem basutbud av tv-kanaler.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka