Axens Väg 5

Nacka
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Axens Väg 5, Nacka


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

25 m2


Beskrivning

Fin liten villa 20-25 minuter från Slussen
En nybyggd liten villa på 25 kvm plus sovloft på ca 7 kvm i Saltsjö-Boo. Huset ligger på Talludden i ett attraktivt område nära Skurusundet. Bra kommunikationer, 100 meter till busshållsplats, 20-25 min till Slussen.

Huset är nybyggt och hyrs ut möblerat. Huset är fullt utrustat med WC, dusch, tvättmaskin/torktumlare, induktionshäll, ugn, diskmaskin, kylskåp, micro, wi-fi, kabel-tv etc. I huset finns en 120 cm bäddmadrass plus en bäddsoffa för gäster. Huset har egen altan och ligger avskilt från vår fastighet, egen parkering.

Huset är attraktivt för dig som vill bo nära stan men prioriterar möjligheten att kunna vistas i naturen. Huset ligger i en lugn oas med närhet till bad och friluftsområde. Vi vill hyra ut huset till en ensamstående person med start i höst eller i början av vintern. Vi ser gärna ett längre hyresavtal på 6-12 mån med möjlighet till förlängning. I hyran ingår el, vatten, wi-fi, tv och sophämtning.

Är ni intresserade av att hyra vill vi att ni skriver och berättar lite om er själva. Glöm inte att ange ert mobilnummer för om möjligt ta en vidare diskussion.

Med vänliga hälsningar

Andreas

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka