Barkarbyvägen 50/Fyrspannsvägen 3B

Nacka
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Barkarbyvägen 50/Fyrspannsvägen 3B, Nacka


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

56 m2


Beskrivning

Nyproducerade 2:a 56 kvm, del av lägenhet
Robin heter jag och är en 25 årig kille som är i bosatt i Stockholm sen några år tillbaka. Jag arbetar i dagsläget som koordinator på ett välkänt modeföretag och driver även flertal projekt inom modevärlden vid sidan av detta. Innan detta så har jag arbetat som yrkesmilitär och gillar ordning och reda, samtidigt jag är lättsam och social.

Jag har själv kämpat med att få tag på boende i Stockholm och vet hur svårt det är att hitta ett vettigt boende. Nu vill jag ge tillbaka till alla bostadssökande och försöka hjälpa någon på traven och samtidigt ge mig en extra slant över varje månad.

Det jag kan erbjuda är att låta dig dela min lägenhet med mig, som i dagsläget är en 2:a i Barkarbystaden på 56 kvm. Vid nyårsskiftet så går sedan flyttlasset till en nyproducerad 2:a på 55 kvm i Nacka Strand och då får man givetvis hänga med dit. Alternativt om man väntar att flytta in vid nyårsskiftet till lägenheten i Nacka Strand.

Planen är simpel, vi delar på samtliga kostnader i lägenheten, vilket kommer att hamna på 7000 kr inklusive bredband, el, värme och vatten. För detta så får du sova i mitt vardagsrum (prel i detta lilla rummet i Nacka Strand, se bild märkt med KLK) och får tillgång till en lägenhet med högsta standard med stort kök, diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, högt i tak, parkett och en stor balkong. Se bifogade bilder på lägenheterna nedan, Barkarby till vänster och Nacka Strand till höger.

Kraven är enligt följande:

Ser helst kvinnliga sökande men män är givetvis också välkomna att skicka in en ansökan.
En månads disposition, för att trygga både min och din säkerhet (7000 kr).
Kopia av anställningsavtal eller annat som styrker på fast inkomst.
Inga betalningsanmärkningar, detta kollas upp innan kontrakt skrivs.
Ej dömd för brott, även det här skall bevisas innan kontrakt skrivs.

Jag kommer att samla ihop ett urval av intresserade kandidater och träffa dessa. Inflytt kan i princip ske omgående så först till kvarn gäller.

Hör av dig om du är intresserad så försöker vi styra vi upp en träff för att se så att vi trivs ihop och att gå igenom alla detaljer.

Väl mött!

Mvh

Robin

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka