Beckasinvägen

Nacka
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Beckasinvägen, Nacka


Hyra:

8700 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

36 m2


Beskrivning

Mysig lägenhet med balkong i Nacka
Hej!
Mysig lägenhet med balkong uthyrs från 15 september tills vidare. Jag söker en rökfri och skötsam hyresgäst som kan tänka sig hyra på minst 1 år gärna längre.

Lägenheten på 36m2 består av ett ordentligt kök med sittplats för 4, badrum med dusch och liten tvättmaskin, och vardagsrum med plats för säng, soffa och annat du kan tänka dig. Utgång till balkongen är från vardagsrummet. Tvättmöjligheter finns även i källaren. Du får också tillgång till ett litet förrådsutrymme. Lägenheten ligger i ett naturskönt och lugnt område i Saltängen, Nacka, nära till goda kommunikationer mot Slussen, som tar ca 20 minuter. Ektorps centrum med mysigt fik och mataffär ligger på några minuters promenad. Nacka Forum och ICA Maxi ligger även på gångavstånd eller 3-4 minuters bussfärd. Gratis parkering på gatan.

Lägenheten uthyrs omöblerad. Månadshyran inklusive el, vatten och värme är 8,700 kr. Du lägger en deposition på 12,000 kr, varav hälften läggs vid kontraktsskrivning och resterande vid inflyttning. Depositionen återbetalas vid utflytt efter gemensam inspektion av lägenheten.

Lägenheten uthyrs med ett ordentligt hyreskontrakt så att du som hyresgäst, och jag som hyresvärd, kan känna oss trygga.

Bästa hälsningar,
Carol

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka