Beckasinvägen 43A

Nacka
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Beckasinvägen 43A, Nacka


Hyra:

8500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

36 m2


Beskrivning

Mysig lägenhet med balkong i Nacka
Hej!
Mysig lägenhet med balkong uthyres från januari månad tills vidare. Jag söker en rökfri och skötsam hyresgäst som kan tänka sig hyra på minst 1 år gärna längre.
Lägenheten på 36m2 består av ett ordentligt kök med sittplats för 4, badrum med dusch och tvättmaskin, och stort vardagsrum med plats för säng, soffa och annat du kan tänka dig. Utgång till balkongen är från vardagsrummet. Tvättmöjligheter finns även i källaren. Lägenheten ligger i ett naturskönt och lugnt område i Saltängen, Nacka, nära till goda kommunikationer mot Slussen, som tar ca 20 minuter. Ektorps centrum med mysigt fik och mataffär ligger på några minuters promenad. Nacka Forum och stora ICA ligger även på gångavstånd eller 3-4 minuters bussfärd. Gratis pakering på gatan.
Jag hyr ut lägenheten omöblerad. Månadshyran inklusive el, vatten och värme är 8,500 kr. Du lägger en deposition på 12,000 kr vid kontraktsskrivning. Depositonen återbetalas vid avflytt efter inspektion av lägenheten. Uppsägningstiden är minst 1 månad som räknas från den 1:a varje månad.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka