Bergåsavägen 12

Nacka
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bergåsavägen 12, Nacka


Hyra:

4100 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

18 m2


Beskrivning

Rum i familjelägenhet, mycket fint boende
Möblerat (eller delvis möblerat enligt överenskommelse) rum uthyres från den 26e juni 2016 till tjej/ kvinna av familj i stor lägenhet (totalt 133 kvm i två plan). Badrum/ toalett med dusch delas med annan tjej på våningsplanet (delas inte med några andra då vi har tre badrum totalt).

Kök, vardagsrum och ingång delas med övriga boende, våningsplanet med boendet delas med en annan tjej. Till våningsplanet med rummet kommer man direkt från hallen och behöver alltså inte passera övriga då man kommer hem sent.

Trådlöst och trådbundet internet och "vanliga svenska tv-kanaler" ingår, lägenheten är larmad med anslutning till utryckning.

Mycket bra kommunikationer, 100 m till bussen som tar dig till Slussen på endast 18 min och bussarna går med bara fåtal minuters mellanrum. Hållplats SKURU SKOLA.

Referenser anges vid inledande kontakt och kommunikation via annonsens mail. Referenser på oss kan lämnas av våra tidigare inneboende.

Månadshyra, 4100 SEK.

OBS: Intresserade kommer och tittar på rummet och passar de tider för det som vi kommit överens om. Inga bilder kommer att skickas, vi vill träffa den som skall bo hos oss. Endast den som hyr kan bo med oss, inga "medboende" (gäster är förstås hjärtligt välkomna).

Rökfri och inga husdjur är ett absolut krav!

Välkommen att besöka oss!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka