Dahliavägen 23

Nacka
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Dahliavägen 23, Nacka


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Fint nybyggt gästhus för 1eller 2 personer
Vi har ett fint gästhus i Vikingshill, Saltsjö-Boo varifrån det tar 10 minuter med bil till Orminge, där det går många bra bussar och det finns infartsparkering. Du är därmed vid Slussen på under 30 minuter.
Huset består av ett allrum med kök och liten soffa, samt matplats. Diskmaskin, tvättmaskin, kyl/frys och mikro.
WC/Dusch fräscht och fint. Litet sovrum (140-cm säng) med rejäl förvaring i byrå, samt ett loft där det också finns en 140-cm säng.
Två personer kan dela på boendet och vi rekommenderar egen bil (SL-busshållplats Linneavägen eller Skånska Gården är dock 5 min promenad från huset). Intill huset finns infart, så även om det ligger bredvid vårt hus så känns det hyfsat privat.
Naturen runtom är fantastisk, så det är ett tillfälle att komma ut på landet och njuta, fast ändå Stockholm finns relativt nära. Googla på Velamsund, så får ni en inblick i hur det ser ut runtom. Du ser havet från huset, inklusive Finlandsbåtar :)
Vår familj består av två vuxna och två barn (2 och 4 år). (Ni som söker som kan tänka er barnpassning och/eller städning i kombination med boende kan i så fall få ett lägre pris för hyran, men det beror också på personkemi.)
Vi tänker oss framför allt en hyresperiod 1 september till 1 maj, men utifrån ert behov kan det eventuellt förlängas.
Skicka ett meddelande där du/ni berättar kortfattat om er: ålder, sysselsättning och varför ni vill bo i Vikingshill.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka