Diligensvägen 3

Nacka
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Diligensvägen 3, Nacka


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2


Beskrivning

Söt lägenhet i Nacka uthyres korttid
Jag har en skön lägenhet i Nacka som ligger på markplan med en underbar uteplats mot gården. Barnvänligt barnen kan gå/springa direkt till gården och till köket. Du har uppsikt hela tiden.
Blommor, rosor och ett körsbärsträd utanför platsen, det är insynsskyddat med en spalje ,det finns rottingträdgårdsmöbler på vinden till våren att sätta ut på platsen.
Finns även en gasgrill vilken används flitigt då uteplatsen är anknuten till köket. 2 stora sovrum. Sovrum ett med en 160 säng och sovrum 2 med en 1.20 säng. 4 garderober och en i hallen. Stort vardagsrum med TV. Badrum med uttag för tvättmaskin om du så önskar. Jag använder tvättstugan med fritt tvättmedel och nästan alltid lediga bokningsbara maskiner. Bredband ingår och parkeringsplats finns till förfogande under tak om så önskas. Nyckelviken finns runt knuten för trevliga promenader. SATS ligger i Nacka Strand där finns även en station för Car to go. Annars går motorvägsbussar till Slussen ca 15 min. Nacka Forum och ICA Maxi finns på gångavstånd. Sedan finns Sickla Köpcenter ca 7 min med bussen med allt utbud du kan önska.
Hyr ut från mars-juni eller enligt överenskommelse. Allergiker?Upplyser om att det finns en katt och en Chihuahua i lägenheten nu.
Bara en önskan inget krav till annonsen ovan. Även jag önskar hyra ett hus eller lägenhet eller om vi gör ett byte skulle också kunna fungera om det är så.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka