Eknäs

Nacka
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Eknäs, Nacka


Hyra:

8475 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

54 m2


Beskrivning

Långtidsuthyrning inkl. allt till tjej
Jag hyr ut min tvåa på 54 kvadrat till ensamstående tjej från 4 februari (tidigast, senast från 1 mars) och förhoppningsvis många år framöver. De första 6 månaderna fullt möblerat och med full köksutrustning. Senare omöblerat, delvis möblerat, eller fortsatt fullt möblerat, beroende på vad vi kommer överens om.
I hyran ingår allt: kabel-TV med 12 kanaler, trådlöst bredband 100 Mbit, elnätsavgift, vatten, parkering. Tillkommer endast den rörliga kostnaden för förbrukad el, som betalas i efterhand och i genomsnitt brukar kosta ca 150 kr/månad. Senare kan egna abonnemang skaffas och mina avslutas, så i framtiden finns goda möjligheter till sänkt hyra.
Lägenheten är nyrenoverad med mycket fräscht kök och badrum och mysig inredning. Stor solig balkong. Den ligger i ett lugnt och grönt område precis bredvid en busshållplats med täta bussturer som tar dig till Slussen på ca 20 minuter. Till Nacka Forum på 5 minuter. Närmsta matbutik ligger på gångavstånd i Björknäs centrum.
Jag söker endast en kvinnlig ensamstående hyresgäst. Inga par, inga roomies, inga familjer.
Du måste:
• Ha råd med hyran och tycka att den är rimlig.
• Vilja bo här under många år.
• Föredra att bo i gröna sköna Nacka framför innerstan eller annan förort.
• Vara pålitlig, ansvarsfull, renlig och ordningsam.
• Tåla kattallergener, eftersom jag har bott här med katt.
Stämmer det in på dig? Hör av dig via mejl och berätta lite om dig själv och varför du vill bo här. Om du verkar vara en bra kandidat kommer jag att höra av mig och kolla dina krediter och referenser. Jag kan också skicka fler bilder på lägenheten och ordna en visning så snart som möjligt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka