Ekuddsvägen 25

Nacka
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ekuddsvägen 25, Nacka
Hyrdes ut: 2015-11-24
Uthyres till: 2016-09-01


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

34 m2


Beskrivning

Basfakta:

En fräsch etta med kök på Ekuddsvägen 25 i Nacka. Två hissar och trapphus i huset. 34 kvm med rymlig hall med städskåp och mycket förvaring. Klädkammare med linneskåp, matplats i köket, köksfläkt, samt en mysig balkong med sjöutsikt. Lägenheten ligger på våning 3. Väldigt lugnt, säkert och hemtrevligt område. Har aldrig hört eller störts av grannar. Finns trappa precis nedanför huset som leder ner till badbrygga vid Järlasjön samt mysig strandpromenad/motionsspår. Helt rökfri lägenhet.

Inventarier som ingår:

Säng (med ny bäddmadrass) och förvaringsbottendel
Soffa och soffbord, TV/TV-möbel
Matbord med förvaring, kan vecklas ut för större yta, samt två stolar
Alla köksutensilier ingår
Kyl, frys och spis med ugn
Skrivbord plus stol om så önskas
Tvättmaskin i lägenheten (finns dock en stor och fräsch tvättstuga i huset om man vill tvätta mycket)

Kommunikation:

Buss till slussen tar ca 10-15 min, med bussar som går dygnet runt. Bussen ligger 3 minuter bort och Saltsjöbanan är 6 minuter bort. En kort promenad på 10 minuter så är man framme vid Sickla Köpkvarter med allt du kan tänka dig, så som ICA, SATS, Systembolaget, bio m.fl. Finns möjlighet att skaffa parkeringsplats precis vid huset, inomhus eller utomhus.

I priset ingår el och Com-Hem (TiVo, TV, Viasat Sport och snabbt Internet som aldrig har strulat). Lägenheten kan hyras ut direkt till och med september nästa år. Kan finnas möjlighet att hyra fram till julen 2016.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka