Ekuddsvägen 4

Nacka
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ekuddsvägen 4, Nacka


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

19 m2


Beskrivning

Nyrenoverad etta uthyres
Hej alla bostadsletare!

Jag heter Oscar Stål och jag äger en etta som jag hyr ut på Ekudden, Nacka femton minuter från Slussen. Jag arbetar för närvarande på Folkbladet i Västerbotten som reporter. Jag har hyrt min lägenhet i Stockholm sedan mitt kontrakt med tidningen förlängdes sommaren ut.
Min nuvarande kära hyresgäst har fått ett jobb på en annan ort och kommer att flytta från Stockholm. Därmed blir lägenheten ledig från och med 1 juli i år.

Lägenheten ligger på tredje våningen i österläge, vilket innebär morgonsol med dessutom lite sjöglimt över Järlasjön. Där finns det allmänna badbryggor där man kan grilla och bada. Det finns också promenadstråk bort mot Hammarbybacken där man kan jogga och träna. Det finns också ett utegym vid Hammarbybacken.

Lägenheten är liten, det går inte att sticka under stolen, den är på nitton kvadrat. Men den är smart planerad, fräsch och totalrenoverades för två år sedan. Den ligger fem minuters promenad från buss och tåg. Saltsjöbanan tar en kvart in till Slussen. Buss tar aningen längre och kommunikationerna går hela natten.

När du ska handla mat är det promenadavstånd till både Sickla Köpkvarter och till Nacka forum, och ska man handla småsaker finns det en närbutik på andra sidan Värmdöleden i Finntorp.

Just nu hyr ut lägenheten sommaren ut eftersom det är så länge jag har mitt jobb här i Umeå. Därmed kan jag inte garantera att kontraktet förlängs. Men det är väldigt troligt. Jag kommer sannolikt antingen fortsätta här i Umeå tills jag blir utlasad i början på nästa år alternativt flytta till Tyskland till hösten för att påbörja min Master.

Släng iväg ett email om ni är intresserade.

(PS. möbleringen sedan bilderna har ändrats. Soffan och soffbordet är kvar men bland annat är den där hemska renpälsen är borta + skrivbordet)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka