Finnboda Varvsväg 10D

Nacka
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Finnboda Varvsväg 10D, Nacka


Hyra:

19000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

84 m2


Beskrivning

4:A med magnifik utsikt, tillträde mars
Från och med 1 mars 2016 finns följande lägenhet tillgänglig att hyra omöblerad i andra hand under ett års tid. Lägenheten ligger mitt emot Djurgården på Finnboda Varvsväg 10 D, Finnboda Hamn/Nacka - cirka 8 minuter med buss från Slussen och cirka 18 minuter till Nybrokajen/Strandvägen/Stureplan.

Bostaden är en fyrarummare på 84 kvadrat med öppen planlösning kök/vardagsrum, hörnlägenhet på våning sex av åtta och som stod färdigbyggd november 2014. Allting är således av yppersta skick. Utsikten från alla rum samt balkong är magnifik över Djurgården med Kaknästornet centralt och med en fantastisk vy över Saltsjön och Stockholms inlopp. På plan sju finns även en gemensam terass med tillgång till grill och bord/bänkar. Här kommer färjorna och segelbåtarna om vart annat och det är en utsikt man verkligen måste se för att förstå.

Vi kommer hyra ut bostaden till de/den som har samma höga preferenser som oss vad gäller ordning och reda samt utgår ifrån att du/ni är djur- och rökfria. Hyran är 19 000 SEK och då ingår el, varmvatten samt TV/internet. Bilplats i varmgarage kan ordnas om behov, då tillkommer en kostnad på 1100 SEK/månad.

Till närmsta matbutik (ICA) är det ca 100 meter och Sickla Köpkvarter (www.kopkvarter.sickla.se) ligger en kvarts promenad härifrån. I närområdet ligger också Hammarby Sjöstad med en mängd restauranger och affärer. Bussen till Slussen tar ca 8 minuter. Det går även en båt (där SL-kortet gäller) flera gånger dagligen från kajen (cirka 200 meter bort) till Nybrokajen/Strandvägen/Stureplan, en resa som förutom en vacker upplevelse tar cirka 20 minuter. Se www.sjovagen.nu för tidtabell, båten stannar även på Djurgården/Gröna Lund. Nere vid kajen finns även en mycket uppskattad restaurang (Docklands) och träningsmöjligheter på det nyöppnade Puls & Träning Finnboda.

Det kommer finnas möjlighet att titta på bostaden innan inflytt för de som har det önskemålet. Detta är ett drömboende om man vill ha det bästa av det mesta vad gäller hög standard, tillgänglighet, lugn & ro samt magnifik utsikt!

Välkommen att återkomma med en inledande mejlbeskrivning om du/ni är intresserade så tar vi det vidare därifrån. Ytterligare bilder kan även fås om så önskas.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Nacka